PORTFOLIOI portfolion nedan kan du läsa om och se referensbilder från ett urval av uppdrag jag har genomfört till olika kunder. 

Filmprogram och affischer till Borås Bio Röda Kvarn


Form Studios designar filmaffischer och filmprogram till Borås Bio Röda Kvarn. Till en biograf med gamla anor i storslagen miljö krävs det att trycksakerna går i harmoni med de internationella och nationella kvalitétsfilmer de visar varje säsong. 

Informationstavlor till naturreservat, vandringsleder, badplatser, idrottsplatser och friluftsområden.


Form Studios formger informationstavlor till kommuner. Till infomrationstavlorna gör jag samtlig grafik, ikoner, symboler samt ritar in motionsspår. Jag designar även ledmarkeringar, ritar in eventuella discgolfbanor eller aktiviteter i området, namnger områden i kartan, ritar in stigar, utsiktsplatser, placerar vyfoton i närheten som visar utsikten från den specifika plats besökaren befinner sig på. Jag formger informationstavlans samtliga delar och levererar tryckfärdigt material.

Tidningsdesign till Sjuhärads motorhistoriker och Svenska Peugeotklubben


Form Studios designar tidningar till bland annat Sjuhärads motorhistoriker och Svenska Peugeotklubbens tidningar SMH-bladet och Lejonet. 


Båda klubbtidningarnas grafiska formgivning av mallar och uppslag är skapat från grunden av mig. Bilklubbarna eftersöker en grafisk design som speglar en historisk retrokänsla och med syftet att attrahera bilentusiaster som älskar motorhistoria.


Båda tidningarna utkommer med fyra nummer per år. 

Logotyper


Retrotryck, Pronto Måleri, Salong Saxess och Torgträffarna (SMH-logo), är ett urval av logotyper som jag har formgivit.


Barnahus Älvsborg, Boråsregionen, Dalsjöbadet och Servicekontorets logotyper är formgivna under min tid som anställd grafisk formgivare i Borås Kommun.